FORGOT YOUR DETAILS?

Pitanja

Kodovi za otključavanje (unlock codes) kod većine telefona mogu se uneti bez potrebe ubacivanja SIM kartice u telefon. Međutim, određeni telefoni zahtevaju da u telefon bude ubačena ili neka alternativna SIM kartica, ili originalna SIM kartica kako bi kodovi za otključavanje radili.

Nije potrebno, mi vam obezbeđujemo kompletno i jednostavno upustvo za otključavanje telefona. Često može biti jednostavno kao unošenje kodova koristeći tastaturu na telefonu. Ukoliko se javi problem prilikom unošenja koda koje mi obezbeđujemo, tada ćemo nastojati da rešimo problem na najbolji mogući način.

Naručite i platite otključavanje vašeg iPhone-a ovde. Vaše otkljucavanje bice obradjeno nakon vremena isporuke koje možete videti na ovoj stranici. Potvrda će biti poslata na vaš e-mail čim proces bude završen. Otključajte vaš iPhone trajno, bez prekršaja, tako što ćete ostaviti svoj IMEI u bazi podataka Apple iTunes-a. Sva naša otključavanja zagarantovano rade, ili vraćamo novac. Bez nejasnoca, bez pitanja, bez neprilika. Fabricko otključavanje svih iPhone-ova, zanemarujući bootloader, basebend i firmware verziju, sve od najnovije verzije iOS-a, i van toga (ako ne znate šta ovo znači, ne brinite - to jednostavno znači da možemo da otključamo svaki telefon). Nadogradite i harmonizujte iPhone-ove koristeći iTunes bez straha od zaključavanja. Najbrze fabričko otključavanje zagarantovano. Svaka odlika radi 100% perfektno, i vaša garancija ostaje validna. Kada nadogradjujete firmware, sa našim otključavanjem jednostavno ažurirajte koristeći iTunes i vaš uredjaj će ostati otključan.

Vi nam šaljete sa informacijama za lako pronalaženje kao što su npr. tip, IMEI broj, zemlja i mobilna mreža telefona. Ove informacije se onda koriste kako bi se dobio kod za otključavanje vašeg telefona. Vi jednostavno treba da pratite instrukcije koje vam mi dostavimo, i vaš telefon će lako biti otključan.

Da bi ste otkrili da li je vaš telefon zaključan jednostavno ubacite SIM karticu nekog drugog operatera u telefon. Proverite da li ste ubacili u telefon SIM karticu nekog drugog mobilnog operatera, a ne SIM karticu mobilnog operatera koji vi koristite. Ako telefon ne dozvoljava da vidite MENI telefona i na displeju se pojavljuje poruka kao npr. „SIM is not valid“, „Phone Restricted“, „SIM not accepted“ onda je vaš telefon najverovatnije zaključan. Ali ako vam telefon dozvoljava da vidite meni onda vaš telefon nije zaključan.

Preporučujemo vam da proverite da vaš telefon nije na blok listi. Preko BLACKLIST Check alatke možete da proverite da li vam je IMEI broj čist pre nego što otpočnete proces otključavanja. To može rezultirati nemogućnošću povraćaja novca u zavistnosti od rešenja koje ste izabrali, molimo vas proverite koje funkcije su podržane.

Nakon što primite kodove za otključavanje, pratite naše detaljne instrukcije i unesite kodove u vaš telefon koristeći tastaturu. Jednostavno je i telefon će vam se odmah otključati.

One se razlikuju u zavisnosti od rešenja. Uobičajno treba da nam dostavite informacije o modelu, IMEI broj (15-to cifreni broj), i zemlji/mobilnom operateru koji je zaključao telefon. Uglavnom je ovo dovoljno, ali treba naglasiti da ovo varira svaki od telefona i rešenja. U svakom slučaju mi vam dostavljamo detaljno upustvo da na jednostavan način otključate vaš telefon.

To je mala (2cm sa 1cm) mikročipovana kartica koju ubacite u telefon kada ga prvi put podešavate. Predstavlja identitet telefona određene mobilne mreže. SIM kartica se često nalazi iza baterije na pozadini telefona.

Otključavanje telefona podrazumeva da se moblini telefon koji je podešen da radi samo u jednoj mreži osposobi da može nesmetano da radi u bilo kojoj mreži. Obično to uključuje kodove za otključavanje koji predstavljaju seriju brojeva koji se unose u telefon pomoću tastature, kako bi se otklonile prepreke mobilnog operatera i omogućilo korišćenje SIM kartica drugih mobilnih operatera.

Postoje stotine mobilnih operatera širom planete koji zaključavaju mobilne telefone tako da se oni mogu isključivo koristiti u mreži mobilnog operatera kod koga je telefon kupljen. Tako da otključavanjem telefona možemo da koristimo mobilnu mrežu koju želimo. Otključavanjem imaće te slobodu da kupite i koristite SIM karticu bilo koje domaće mobilne mreže ili bilo koje mreže u svetu. Otključavanje telefona daće vam mogućnost da koristite SIM karticu lokalnog operatera kad ste u inostranstvu, koja vam omogućava jeftinije pozive. Takođe povećava se cena telefona u slučaju da želite da ga prodate.

Da, otključavanjem se jednostavno otkljanjaju „brave“ sa mobilne mreže i SIM kartice koje su unete u softver telefona od strane mobilnog operatera kod koga je telefon kupljen.

Otključavanje telefona korišćenjem kodova za otključavanje predstavlja najsigurniji način od mogućih postojećih načina za otključavanje. Jednostavno treba da direktno unesete kodove u vaš telefon koristeći tastaturu kako bi se otklonila ograničenja koje je vaš mobilni operater postavio.

Ako posedujete telefon koji je kupljen preko ugovora morate da znate da telefon ostaje u vlasništvu mobilnog operatera sve do kraja trajanja ugovora. Otključavanje telefona dok je još pod ugovorom može značiti kršenje ugovora. Pre nego što se odlučite za kupovinu kodova za otključavanje kod nas, treba da se informišete kod vašeg mobilnog operatera da li je otključavanje dozvoljeno.

TOP